Pentru o experiență de navigare cât mai bună acest site folosește cookies. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Accept
Livrare GRATIS pentru orice comandă de la 299.00 LEI !
Coșul este gol
icon
icon

Beautaly - ultra premium skin care Made in Italy

bonus
Bonus de bun venit
bonus
Consultanță telefonică gratuită
bonus
Cumpărături sigure și garantate
bonus
Livrare directă
bonus
Retur gratuit
bonus
Garanție totală

Made in Italy con

Beautaly este prima linie cosmetică ultra premium, distribuită direct exclusiv online, fără intermediari.

Produsă în Italia prin colaborarea dintre laboratorul VALETUDO din MILANO (peste 30 de ani experiență în producția de cosmetică) și OLIO RINALDI (70 de ani de existență în distribuția directă de produse gastronomice), Beautaly combină cele mai bune ingrediente active naturale cu ultimele descoperiri ale cercetării, fiecare tratament conținând până la 12 substanțe active.

 

Despre noi
icon
cream

Dr. Erica Molino

"Femeia modernă și activă este imaginea în jurul căreia a fost creată linia cosmetică de avangardă Beautaly. Ceea ce ne diferențiază de alte produse cosmetice este compoziția foarte bogată în substanțe active, până la 10-12 ingrediente active în fiecare tratament. Fiecare formulă reprezintă o combinație între ultimele descoperiri ale cosmeticii de laborator și cele mai eficiente substanțe active naturale. Astfel garantăm o piele sănătoasă și frumoasă, cu aspect tânăr."

Ce spun clientele despre noi

valentina
Valentina
5
Am primit produsele foarte rapid și exact cum mi s-a promis. Produse de calitate. Cu siguranță voi mai comanda, fiica mea a încercat produsele și vom alege împreună.
miruna
Miruna
5
Am avut dubii că pot exista produse cosmetice de calitate foarte bună la prețuri corecte. După ce am încercat câteva produse Beautaly am înțeles că e foarte avantajos să poți avea un raport direct cu societatea din Italia, fără intermediari. Produsele sunt deosebite, într-adevăr.
andreea
Andreea
5
Apa micelară este cea mai bună prietenă a mea, nelipsită zi de zi. Îmi place cum curăță pielea foarte ușor și rămâne fină și protejată după folosire. Nu usucă deloc pielea, din contră o hidratează.
mariana
Mariana
5
Am folosit "Picăturile de frumusețe". Eu am pielea uscată și confirm că a devenit fină și plăcută la atingere, după utilizarea acestora. În plus este o baza perfectă pentru machiaj. E diferit față de alte cosmetice cu acid hialuronic.
ana
Ana
5
Serumul intensiv este nelipsit din cosmeticele mele. Am încercat multe produse din această categorie dar îi rămân fidelă. Parfumul, textura și absorbția rapidă sunt avantajele care îl fac diferit.
luiza
Luiza
5
Am încercat tonicul, îl am mereu cu mine în geantă. Hidratează perfect, te răcorește in orice moment al zilei. Nu șterge machiajul. Îl recomand oricărei femei.
stefania
Ștefania
5
Folosesc "Picăturile" de 3 zile, dimineața și seara. Văd îmbunătățiri: semnele de expresie sunt mai puțin vizibile, pielea este mai întinsă și mai fină la atingere. Sunt ușor de aplicat și se absorb imediat.